Et liv snudd på hodet – Radiointervju

I sommer er det 10 år siden mitt liv ble snudd på hodet. Det var starten på en spennende reise som har ledet meg til opphold i mange spennende land, et engasjement i mange spennende prosjekter, møte med mange fantastiske mennesker, og ikke minst inn i et meningsfylt arbeid.

Under noen intense dager ved vårt sommerstevne i Grimstad, fikk jeg litt tid til en kopp kaffe og en flott drøs med den utrolige hyggelige og dyktige journalisten, Inge fra radiokanalen pTro. Det ble til noen gode minutter hvor jeg avslører litt av min egen historie, som ble sendt som en del av deres program pTro-gjest. Hør gjerne innslaget om du har tid. Du finner det her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s