Kontaktinfo

Mitt navn er Kristoffer Eknes og jeg er for tiden rådgiver og leder av return2sender. Jeg er tidligere student i historie v/ Universitetet i Bergen og Universitetet i Mannheim. Mine interessefelt omhandler antikk og nyere historie, migrasjonshistorie, teori og metode, begrepshistorie, demokrati og demokratisering, menneskerettigheter og mye mer.

Jeg skrev min bacheloroppgave om hvordan emigrasjonen i DDR førte til landets undergang, samt Tysklands gjenforening. Den nylig avlagte masteroppgaven ved Universitetet i Bergen, omhandler assimilering- og etnisitetsforståelse i den norskamerikanske migrasjonshistoreskrivingen i perioden mellom år 1900 og 2000.

Jeg lar meg raskt engasjere og ønsker å være med å forme et samfunn som alltid streber etter å bli et bedre sted for alle mennesker. Derfor har jeg engasjert meg i en rekke frivillige verv, som Raftostiftelsens Studentgruppe,  styret til Skepsisuken-Bergen, styret til Bergen Kristne Studentlag, Landsrådet til Return2Sender, nominasjonskomiteer osv.

Til sist brenner jeg for nysgjerrigheten. Det å søke svar og å lete etter mer kunnskap er der jeg trives aller best, og jeg gjør det aller helst sammen med andre mennesker. Derfor skriver, formidler og debatterer jeg gjerne. Ikke fordi jeg tror jeg vet svarene på alt mulig, men fordi jeg ønsker å kunne se ulike temaer fra flere perspektiv. For å få det til er vi avhengige av hverandres spørsmål og synspunkt.

Jeg håper at denne bloggen kan gi deg innsikt i noen av de emnene jeg engasjerer meg i, og at du kjenner på frihet til å kontakte meg dersom du lurer på noe.

God Lesning,

Kristoffer

Mail: krist.eknes@gmail.com

With hisdedication to deeply reflect his research subject and his commitment to do additional work he outperformed his peers. He showed a fast understanding of relevant argumentsand h

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s