Kontaktinfo


Mitt navn er Kristoffer Eknes og jeg er markedsleder for Den Norske Israelsmisjon(DNI) – Norges nest eldste misjonsorganisasjon. DNI er dessuten en kompetanseorganisasjon som bidrar med fagpersoner og ressurser for menigheter og kirkesamfunn.

Jeg er tidligere student i historie ved Universitetet i Bergen og Universitetet i Mannheim. Mine interessefelt omhandler antikk og nyere historie, migrasjonshistorie, teori og metode, begrepshistorie, demokrati og demokratisering, menneskerettigheter, missiologi, teologi, ledelse og mye mer.

Jeg skrev min bacheloroppgave om hvordan emigrasjonen i DDR bidro til landets undergang, samt Tysklands gjenforening. Den nylig avlagte masteroppgaven ved Universitetet i Bergen, omhandler assimilering- og etnisitetsforståelse i den norskamerikanske migrasjonshistoreskrivingen i perioden mellom år 1900 og 2000. Den er blitt omtalt som ambisiøs, nyvinnende og som et viktig perspektiv som dekker en blindsone i forskningsfeltet.Jeg lar meg raskt engasjere og ønsker å være med å forme et samfunn som alltid streber etter å bli et bedre sted for alle mennesker. Derfor har jeg engasjert meg i en rekke frivillige verv, som Raftostiftelsens Studentgruppe, en rekke styreverv, programkomiteer og mye mer.

Jeg brenner for nysgjerrigheten. Det å søke svar og å lete etter mer kunnskap er der jeg trives aller best, og jeg gjør det aller helst sammen med andre mennesker. Derfor skriver, formidler og debatterer jeg gjerne. Ikke fordi jeg tror jeg vet svarene på alt mulig, men fordi jeg ønsker å kunne se ulike temaer fra flere perspektiv. For å få det til er vi avhengige av hverandres spørsmål og synspunkt.

Jeg håper at denne bloggen kan gi deg innsikt i noen av de emnene jeg engasjerer meg i, og at du kjenner på frihet til å kontakte meg dersom du lurer på noe eller ønske hjelp med din produksjon i form av tekst, podcast, foto eller video.

God Lesning,

Kristoffer


Mail: krist.eknes@gmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kristoffer-eknes-1990

Tilbakemeldinger:

«I really enjoyed your presentation and I just want to encourage you to continue to pursue this and to keep it at the agenda». – Dr. Richard Harvey

«Hans kronikk om kristensionisme er noe av beste som noengang er skrevet om det emnet på norsk». – Biskop Emeritus Ole Christian Kvarme

«Han var personlig og møtte oss elever der vi var komfortable, samtidig som han utfordret oss« – Kursdeltaker (19)

«Foredraget utfordret og overbeviste meg til å gjenopprette en brutt relasjon. Det første skrittet mot forsoning startet allerede der».  Workshop-deltaker (37)

«Dette var gøy. Jeg husker alt han sa. Både de morsomme historiene og det alvorlige budskapet» – Kursdeltaker (15)

«Hans styrker er at han er gøy å høre på, har mye kunnskap og klarer å engasjere oss» – Kursdeltaker (19) .

Vil du også gi din tilbakemelding etter et foredrag? Skriv og send til krist.eknes@gmail.com

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s