Spørreundersøkelse

«Greatness can only come to those who are always thankful, but never content with any level of progress«. – Edmond Mbiaka

Det noe svulstige sitatet sier noe om behovet for å være i bevegelse. Vi mennesker er ikke skapt for å sitte i ro, uten lengsel etter noe mer. Vi sikter alltid mot noe. Vi er alltid på vei, selv om det kan være utfordrende å se at en faktisk er i en prosess og at en både kan og evner å utvikle seg.

Hvert år reiser utallige foredragsholdere, lærere, og talere rundt omkring i verden. Mange av disse bruker liten tid, om noe overhodet, til å prosessere hvordan en kan bli bedre til å levere et budskap, engasjere andre og å bruke ordene til å begeistre. Noen av oss bruker riktig nok litt tid på å lese teorier, metoder, polemikk, osv. Men svært få av oss går virkelig inn og stiller oss selv for analyse av andre.

Derfor har jeg nå, sammen med noen andre, laget enkle spørreundersøkelser som sørger for at en kan få tilbakemelding på hvordan publikum opplever oss som formidlere. Det er et nyttig verktøy som kan være til stor glede for oss formidlere, men som kan få enda større effekt for dem som skal lytte til oss. For det ideelle sluttproduktet er at vi sammen kan skape formidlere som vi gjerne vil høre om igjen og om igjen. Formidlere som får oss til å gråte, le, tenke og juble. La oss hjelpe hverandre dit.

Spørreundersøkelsen finner du her:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s