Intervju i Dagen

– Jeg mener det er noe av det viktigste vi som kristne ledere gjør. Treffe folk, bli kjent med dem og ha tid til dem, sier Eknes.

For en liten tid tilbake var jeg så heldig å få dele noen tanker om min nye stilling som rådgiver og leder for ungdomsbevegelsen return2sender i et intervju i Dagen. Du kan lese mer om de positive mulighetene jeg ser i for arbeidet, og hvordan jeg gleder meg til å komme ut og treffe mennesker og engasjere unge til å utforske troens røtter.

Intervjuet kan du lese her. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s