Boktips for sommeren

Endelig er ferien her, og det er tid for en ny boksommer. Selv om mange av oss er travle om sommeren med reise, besøk, småbarn, familie og venner, er det mange som drømmer om å bruke sommeren på noen gode bøker. Det har også jeg tenkt.

Denne sommeren har jeg en liste over bøker jeg vil igjennom i løpet av sommerferien og noen helger i august. Enkelte av dem har jeg lest før. Noen vil jeg lytte på via Audible. Andre vil jeg lese fysisk.

Jeg vil gjerne dele mine planer med deg, og jeg håper at du kan finne inspirasjon i denne enkle, men kanskje ambisiøse, leselisten.

  1. The 15 invaluable Laws of Growth, skrevet og lest av John C. Maxwell (lydbok).
  2. The Hobbit, av J.R.R. Tolkien, lest av Andy Serkis (lydbok).
  3. Jerusalem – The biography av Simon Sebag Montefiore (pocket).
  4. The Infinite Game av Simon Sinek, (pocket).

Jeg håper at noen av dem kan snike seg inn på din leseliste også, for jeg er overbevist om de vil skape uforglemmelige leseropplevelser.

Ha en fantastisk god boksommer!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s