NY PODCAST, GRÜNDERKAFFE

Hva ser du for deg når du hører ordet ‘gründer’? Antakeligvis ser du for deg en mann med stor arbeidskapasitet, gjerne en litt karismatisk type. Kanskje ser du også for deg en som har suksess, som lever det gode liv, tjener penger på å holde inspirerende foredrag osv. Sannheten er likevel at de fleste gründere har en hverdag som ser helt annerledes ut.

Ikke alle gründere er kvinner. Ikke alle som starter for seg selv, lykkes. Noen holder kanskje foredrag, men mange gjør det ikke. Ikke alle får reist spennende steder. Noen har har fulltidsjobb, mens de er gründere på fritida. Noen legger barna sine, for så å bruke kvelden på regnskap før de legger seg. Gründerkaffe er podcasten som forsøker å løfte frem at gründerlivet ser svært ulikt ut, og at det ser annerledes ut enn det glansbilde som mange av oss assosieres med ordet ‘gründer’.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s