De beste bøkene jeg har lest i 2019

Det er mange bøker jeg fikk lest meg igjennom i 2019, selv om jeg gjerne skulle ha lest langt flere. Noen bøker er raskt blitt lagt til side etter bare noen minutters lesning, andre har jeg ikke rukket å åpne enda. Men noen har jeg lest fra perm til perm, og jeg har til og med måtte notere en rekke poenger og sitater underveis.

Jeg har satt sammen en liten snutt hvor jeg forteller litt om hvorfor jeg synes akkurat disse bøkene har vært særlig spennende, og hvordan de har gjort meg enda litt klokere i 2019.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s